Nieuwe cio Randstad; cdo Steenvoorden vertrekt

Randstad maakt bekend dat Martin de Weerdt per 1 augustus de nieuw gevormde functie van chief information officer (cio) zal vervullen. Ook laat het uitzendconcern weten dat René Steenvoorden (oud-cio Rabobank) op 1 oktober terugtreedt uit de raad van bestuur en zijn rol als chief digital officer.

De nieuwe cio Martin de Weerdt komt van Accenture, waar hij leiding heeft gegeven aan business-practices en talrijke it-transformatieprojecten, zowel intern als voor klanten. Volgens algemeen directeur Sander van 't Noordende (ex-Accenture) beschikt De Weerdt over de kennis en ervaring om de digitale transformatie voor te zetten bij de uitzendorganisatie. 'We staan op een spannend keerpunt in de wereld van werk, met technologie die meer snelheid, schaal en flexibiliteit mogelijk maakt in het matchen van meer mensen met zinvolle functies dan ooit tevoren.'

De vertrekkende cdo René Steenvoorden trad in 2016 in dienst bij Randstad om de digitale transformatie bij het uitzendconcern in goede banen te leiden, waaronder de overstap naar de cloud. In zijn post als cdo zat ook de cio-functie verweven; dat wordt nu weer een aparte rol. Steenvoorden trad zelfs in 2020 toe tot de raad van bestuur. Na zijn vertrek op 1 oktober aanstaande blijft hij nog twaalf maanden aan als senior adviseur om een soepele overdracht en overgang van verantwoordelijkheden te waarborgen.

Randstad meldt verder dat er tevens een nieuwe directeur personeelszaken (Myriam Beatove Morale, afkomstig van Cargill) en zogeheten chief equity officer (Audra Jenkins, komt over van Randstad Noord-Amerika) zijn benoemd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-07T12:28:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.