Computable onderzoekt digitale transformaties

Digitale transformatie

Computable en Enigma Research starten een onderzoek naar de stand van zaken rondom digitale transformaties. Aan bod komen onder meer vragen naar budgetten, de samenwerking met partners, interessante praktijkvoorbeelden en succes- en faalfactoren.

In oktober 2022 publiceert Computable de resultaten in een magazine-dossier over digitale transformatie en innovatie. Tevens worden de resultaten gepresenteerd tijdens TBX, de vakbeurs die 2 en 3 november 2022 plaatsvindt in Jaarbeurs in Utrecht.

Onder digitale transformatie verstaan we de integratie van digitale technologie in een bedrijf of organisatie, waardoor de manier waarop u werkt en/of waarde levert aan klanten/doelgroepen fundamenteel verandert. Het gaat dus in het Computable-onderzoek niet om de invoering van een op zichzelf staande digitale verandering of een standaard software- of infrastructuurimplementatie. Maar om het transformeren van oude bedrijfs-/organisatiemodellen met behulp van nieuwe technologie. 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Wilt u meedoen? Klik dan op deze link.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-03T11:55:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.