Overname IG&H door IK Partners mag doorgaan

Groen licht

IK Partners mag het it-adviesbureau IG&H uit Utrecht overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

IK Partners is een van oorsprong Zweedse participatiemaatschappij, opgericht in 1989. IG&H is een Nederlandse specialist in digitale transformatie met een end-to-end dienstverlening, waaronder consultancy en advies, data-analyse, low-code-applicatieontwikkeling (Outsystems) en digitale oplossingen op basis van eigen intellectueel eigendom.

IG&H bedient klanten in geselecteerde industriële verticals, waaronder pensioenen, banken, verzekeringen, detailhandel en gezondheidszorg. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht en daarnaast locaties in Lissabon, Porto en München - een nieuw opgericht kantoor om de Dach-markt (Duitssprekende landen) te bedienen.

Bij het it-adviesbureau, dat zo'n dertig geleden begon als klassieke managementconsultancy maar zich de laatste jaren richt op digitale transformatie, werken zo'n 350 man. IG&H was een van de strategische adviseurs van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gedurende de Covid-19-epidemie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-04T10:38:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.