Overname IG&H door IK Partners mag doorgaan

Groen licht

IK Partners mag het it-adviesbureau IG&H uit Utrecht overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

IK Partners is een Engelse participatiemaatschappij, opgericht in 1989. IG&H is een Nederlandse specialist in digitale transformatie met een end-to-end dienstverlening, waaronder consultancy en advies, data-analyse, low-code-applicatieontwikkeling (Outsystems) en digitale oplossingen op basis van eigen intellectueel eigendom.

IG&H bedient klanten in geselecteerde industriële verticals, waaronder pensioenen, banken, verzekeringen, detailhandel en gezondheidszorg. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht en daarnaast locaties in Lissabon, Porto en München - een nieuw opgericht kantoor om de Dach-markt (Duitssprekende landen) te bedienen.

Bij het it-adviesbureau, dat zo'n dertig geleden begon als klassieke managementconsultancy maar zich de laatste jaren richt op digitale transformatie, werken zo'n 350 man. IG&H was een van de strategische adviseurs van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gedurende de Covid-19-epidemie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Transformation

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-04T10:38:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.