Computable Journaal: TBX 2022, de eerste dag

Event | TBX 2022

Bekijk het eerste Computable-videosfeerverslag van TBX 2022 op 2 november 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. De ict-vakbeurs waar digitale transformatie centraal staat.

In het videoverslag verzorgt hoofdredacteur Sander Hulsman van Computable een toelichting op de eerste dag van TBX 2022. 

Deze tweede editie van TBX - op 2 en 3 november - staat in het teken van digitale transformatie en het up-to-date brengen van beslissers over de impact van it op hun bedrijfsvoering. Met inspirerende keynotes en masterclasses én de Computable Expert Lounge, waarin Computable-experts uiteenlopende vragen beantwoorden van beursbezoekers. Ze zijn verdeeld over de acht thema’s van TBX: Smart World, Data Factory, New Work, Green Tech, Web 3.0, Deep Tech, IT Ethics en Cyber Resilience.

Computable Journaal

Computable Journaal: TBX 2022 Dag 1

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-03T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.