VX Company is beste virtualisatiedienstverlener

Dit artikel delen:

Van de diverse Nederlandse dienstverleners die adviseren bij de implementatie van virtualisatie-oplossingen, wordt detacheringsbureau VX Company het hoogst gewaardeerd. Dat blijkt uit onderzoek dat Computable door TNS Nipo liet uitvoeren onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals. De Baarnse detacheerder scoort een gemiddeld rapportcijfer van 7,7. Nummer twee van de lijst, softwarebedrijf Microsoft, ontvangt gemiddeld een 7,3.

VX Company heeft de positie vooral te danken aan de hoge score die de dienstverlener krijgt voor het binnen tijdsplanning en binnen het projectbudget blijven. Op beide punten ontvangt het bedrijf een 8, ongeveer een punt hoger dan de andere dienstverleners. Ook krijgt de detacheerder een hoog cijfer voor de manier waarop hij communiceert met zijn klanten: 8,2.

De top vier dienstverleners die zich bezighouden met virtualisatie zijn volgens het onderzoek: VX Company (gemiddeld rapportcijfer: 7,7), Microsoft (7,3), IBM (7,1) en HP (6,9). Van hen scoorde IBM het hoogst op betrouwbaarheid (7,7).

Onderzoek

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

Computable vroeg bijna tweeduizend ict-professionals en -managers naar hun ervaringen met dienstverleners. Zij konden per topic rapportcijfers geven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied, zoals virtualisatie. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden. Alleen dienstverleners die een significant aantal waarderingen ontvingen, werden opgenomen in de uiteindelijke lijst met rapportcijfers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-15T10:02:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.