Ivo Beerens wint gratis toegangskaart VMworld

Virtualisatieconsultant Ivo Beerens van ict-dienstverlener Ictivity is winnaar van de gratis toegangskaart voor VMworld Europe in Kopenhagen. De toegang bedraagt 1150 euro, exclusief btw en boekingskosten. Computable verlootte de kaart onlangs onder zijn followers op Twitter. 'Ik hoop dat VMware nog aankondigingen doet, bovenop de zaken die begin september al zijn onthuld tijdens de Amerikaanse VMworld in San Francisco', zegt Beerens.

Als virtualisatieconsultant houdt Beerens (35) zich vooral bezig met het geven van adviezen en het implementeren van virtualisatiesoftware. In zijn vrije tijd houdt hij een blog bij over VMware. Met een collega zal hij van 12 tot 14 oktober 2010 het driedaagse evenement in de Deense hoofdstad bezoeken. Hij verheugt zich vooral op de sessies over cloud computing en de zogeheten hands-on labs, waarbij bezoekers de gelegenheid krijgen in korte tijd de mogelijkheden van een virtualisatieproduct te leren kennen.

'Ook wil ik rond kijken op de Solutions Exchange, waar ruim honderd partners van VMware hun producten tonen en waar je leveranciers rechtstreeks kunt aanspreken over problemen waar je tegenaan loopt en kennis kunt maken met nieuwe producten.' Bij terugkeer verzorgt Beerens een kennisupdate voor de collega's die niet naar het evenement konden gaan. 'En ook aan klanten geven wij onze nieuwe inzichten door.'

Dagelijks verslag

VMworld Europe in Kopenhagen wordt voor Computable bezocht door redacteur Jolein de Rooij. Zij zal daar onder andere dagelijks verslag doen van de ervaringen en ontdekkingen van Beerens tijdens het evenement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-23T12:46:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.