VMware introduceert portal voor klanten

Virtualisatiespecialist VMware introduceert binnenkort de nieuwe portal My VMware. Op deze portal kunnen klanten en ict-dienstverleners volgens VMware eenvoudiger hun licenties, downloads en supportdiensten beheren.

De My VMware portal is nog in ontwikkeling en wordt ergens in de eerste helft van 2012 voor klanten en partners van VMware geïntroduceerd.

Ict-managers kunnen via My VMware bepalen welke medewerkers toegang hebben tot licentiesleutels en wat ze er precies mee mogen doen. Zo kunnen ict-beslissers per medewerker bepalen wat voor ondersteuning ze voor hun VMware-software mogen krijgen.

VMware heeft inmiddels een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden over My VMware-portal online gezet. Klanten en partners van VMware kunnen dan lezen van de My VMware-portal voor hen kan betekenen.Tevens is er een online video beschikbaar waarin de nieuwe functies van My VMware worden getoond.

My VMware Introduction for VMware Partners

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-09T14:35:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.