CeBIT 2013

Igel toont thin clients voor virtualisatie en cloud

Hardwareleverancier Igel komt op CeBIT 2013 met twee nieuwe thin clients. Volgens Igel zijn de UD3 en UD5 dual core thin clients de snelste van dit moment, wat zorgt voor betere multimediaprestaties. Bovendien wordt de toegang tot gevirtualiseerde applicaties, desktops en clouddiensten efficiënter en van betere kwaliteit. Igel staat in in hal 2, stand 40, maar ook in hal 4, stand A58.

Ook verzorgt Igel op CeBIT een live demonstratie van RemoteFX8-ondersteuning voor Linux-gebaseerde Igel thin clients. De diverse nieuwe features die Microsoft geïntroduceerd heeft met de lancering van Windows 8 en Windows Server 2012 zijn hiermee nu ook beschikbaar op Igel Linux.

Microsoft Lync

Naast de stand in hal 2 is Igel tevens aanwezig in hal 4, stand A58. Hier demonstreert de leverancier de prestaties van zijn thin clients met het onlangs geïntroduceerde Microsoft Lync via een live videoconferentie tussen beide Igel-stands. De integratie van het Lync Optimization Pack op alle Linux-gebaseerde thin clients biedt de mogelijkheid tot audio- en videoconferencing van hoge kwaliteit, zonder daarbij de Citrix serveromgeving te overbelasten.

Verder verzorgt Igel nog diverse live demonstraties van geselecteerde Igel-oplossingen, waaronder Windows Embedded 8 Standard, eenvoudige en snelle toegang tot virtuele desktops met single sign-on van Imprivata en veilige datatransmissie zowel binnen als buiten netwerken met DriveLock van CenterTools.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-05T11:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.