F5 en VMware verbeteren virtuele desktops

Samenwerken

F5 Networks en VMware intensiveren hun samenwerking om veilige toegang te bieden aan virtuele desktops. Het nieuwe gezamenlijke aanbod biedt mogelijkheden om op alle locaties te werken en desktops en applicaties te bereiken vanaf diverse mobiele apparaten.

F5 introduceert nieuwe versies van Big-IP Access Policy Manager (APM) die volledig zijn afgestemd op veilige toegang en optimale prestaties voor VMware Horizon View. Verder is er een iApp en een reference architecture beschikbaar om de uitrol van deze producten te versnellen en duidelijk te maken hoe ze het beste VMware-technologieën ondersteunen.

VMware biedt toegang tot api’s en protocolextensies voor externe toegang waardoor F5 in gelegenheid is de toegangscontrole specifiek af te stemmen op Horizon View. Door dit maatwerk hebben klanten meer controle, gebaseerd op apparaateigenschappen, locatie en specifieke scenario’s, en zijn ze in staat eindgebruikers veilig naar andere applicaties of clouds door te sturen.

Door de samenwerking kunnen klanten hun virtuele desktopomgevingen kostenefficiënter inrichten. Ze kunnen gezamenlijke toepassingen van verschillende prijsniveaus gebruiken met F5’s Big-IP APM, waardoor de technologie voor een bredere groep gebruikers beschikbaar wordt, van bedrijven die net starten met virtuele desktops tot multinationals met tienduizenden desktops.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-04T11:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.