Dell opent Europees Centre of Excellence

Dell opent zijn eerste Europese Virtual Workstation Centre of Excellence in het Ierse Limerick als uitbreiding op het Dell Solutions Centre. Klanten kunnen hier terecht voor informatie en advies van experts om het meeste uit gevirtualiseerde werkstations te halen.

Met het Centre of Excellence (CoE) biedt Dell zijn klanten, partners en onafhankelijke softwareleveranciers een fysieke locatie met remote toegang. Hier kunnen zij hun gewenste configuratie of end-to-end model reproduceren en testen om zeker te weten dat de hard- en software-omgeving voldoet aan hun eisen. Het CoE helpt Europese organisaties bovendien met het migreren van hun ict-omgeving en biedt klanten een veilige manier om hun data te benaderen vanaf meerdere locaties en apparaten. Ook bevordert het de samenwerking en verhoogt het de productiviteit van teams die vanaf verschillende plekken samenwerken.

Klanten kunnen met virtualisatiespecialisten de uitdagingen van de it-infrastructuur  bespreken. De specialisten bieden ook ondersteuning bij het inspelen op veranderingen die bijvoorbeeld voortkomen uit het feit dat niet meer elk bureau is voorzien van een fysiek werkstation. Daarnaast kunnen ze rustig ontdekken hoe de technologie en applicaties van Dell werken.

Eerder dit jaar opende Dell zijn eerste Virtual Workstation Centre of Excelence (CoE) in Round Rock, Texas. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Klinkt gaaf! Ik ben benieuwd of klanten hier echt naartoe zullen gaan voor informatie en advies. Goed initiatief!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-04T11:55:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.