TNT kiest Verizon voor telecom-infrastructuur

TNT heeft gekozen voor Verizon Enterprise Solutions voor de implementatie van zijn wereldwijde communicatie infrastructuur. Verizon zal niet alleen een wereldwijd netwerk, telefonie en conferentiediensten leveren, maar ook beveiligingsoplossingen.

TNT heeft meer dan drieduizend hubs en depots wereldwijd. Verizon moet een nieuwe, veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur met hoge capaciteit leveren om deze hubs en depots te verbinden. Daarnaast neemt Verizon de verantwoordelijkheid op zich van het gehele netwerkmanagement en de operationele behoeften. Doordat Verizon de verantwoordelijkheid hiervoor van TNT overneemt, kan het interne team van TNT zich volledig focussen op het ondersteunen van de strategische doelen van de organisatie.

Ook moet Verizon de 58.000 werknemers van TNT helpen om samen te werken en een naadloze, efficiënte en effectieve service aan de klanten van TNT te leveren. Dit wordt gedaan door middel van unified communications en collaboratie-oplossingen, zoals video, audio en netconferenties, waarmee de communicatie tussen TNT en zijn klanten wordt vergemakkelijkt en tegelijkertijd de productiviteit wordt verbeterd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-19T10:12:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.