NAVO videovergadert met Polycom

NAVO brengt samenwerking naar een hoger niveau met Polycom RealPresence Centro

De NAVO zet Polycom in om de samenwerkingstechnologie te leveren voor videosamenwerking. Aansluitend op het ‘Nieuwe Werken’-programma van de veiligheidsorganisatie, waarin de organisatie al geavanceerde communicatietechnologie inzet, is het verbond nu de eerste partij die gebruik maakt van Polycom RealPresence Centro.

RealPresence Centro is ontwikkeld om te voorzien in een gebruiksvriendelijke en natuurlijke manier van samenwerken en ideeën uitwisselen. De spraak- en videotechnologie van Polycom weet de spreker automatisch te vinden en laat tegelijkertijd de volledige ruimte zien op hetzelfde scherm. Vier aanraakschermen - die in het midden van de ruimte zijn opgesteld - dragen volgens het bedrijf bij aan het creëren van 'een intieme sfeer die zorgt voor intensievere samenwerking en betere resultaten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Reprise

Het verbaast mij zeer dat een leverancier aan een organisatie als NATO/NAVO dergelijke reclame maakt. Als oud ' medewerker' hou ik me jaren na dato nog aan ' codes of conduct' om elke informatie, van welk echelon dan ook, ver van derde(n) te houden.

Niet handig.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-10T13:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.