2ML levert e-mailomgeving aan Warner Bros

Warner Bros Movie Studio in Los Angeles

Warner Bros Movie Studio in Los Angeles (Foto: Gerry Boughan, shutterstock)

Televisie- en filmproducent Warner Bros kiest wereldwijd voor 2ML als partner. De Amsterdamse ict-dienstverlener richt de e-mailomgeving van Warner Bros in via een Hosted Exchange. Dit is een uitbreiding van de eerdere samenwerking tussen 2ML in het Nederlandse en Finse kantoor van Warner Bros.

De kantoren van Warner Bros, verspreid over alle werelddelen, hadden een autonome it-omgeving. Dit gaat veranderen nu 2ML bij alle kantoren, verspreid over Europa, Zuid-Amerika en Oceanië, een e-mailomgeving uitrolt. 2ML levert al vijftien jaar zijn dienstverlening aan Warner Bros in Nederland. Dit werd uitgebreid naar Finland. Nu worden ook de kantoren in Australië, Brazilië, Spanje, Argentinië, Chili en Portugal voorzien van de e-mailomgeving.

De wereldwijde kantoren krijgen de beschikking over Hosted Exchange. Hierdoor kan het bedrijf zonder hinder van tijd- en grenszones opereren. Medewerkers kunnen op elk apparaat hun e-mailomgeving beheren en agenda’s en contactgegevens synchroniseren met internationale collega’s. Bovendien komt er één centraal aanspreekpunt voor it. 

2ml

De Amsterdamse dienstverlener 2ML beheert ruim twintigduizend werkplekken voor ruim zeshonderd klanten. Het bedrijf telt meer dan veertig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-11T10:18:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.