Polycom levert videoconferentie voor Microsoft Cloud

Unified communications-leverancier Polycom maakt verschillende van zijn technologieën beter geschikt voor Office 365 en Skype for Business. Verschillende updates worden vanaf de tweede helft van 2016 tot de eerste helft van 2017 beschikbaar gesteld. Onder andere levert Polycom de eerste videosamenwerkingsdienst voor de Microsoft Cloud.

Het eerste project waar Polycom zich aan waagt is het updaten van de software voor Polycom Group Series met een ondersteuning voor Office 365. Deze productenserie bestaat uit hardware voor videovergaderen. De update houdt in dat deze producten geschikt worden voor Skype for Business Server en ondersteuning krijgen voor Office 365. Deze eerste aanpassing vindt naar verwachting plaats in de tweede helft van 2016.

Daarnaast kan er eind 2016 een nieuw video-oplossingsportfolio voor Microsoft Skype for Business worden verwacht. Deze nieuwe oplossingen moeten gebruikers eenvoudiger laten aansluiten op de verschillende communicatie-oplossingen en behoort tot Project Rigel van Microsoft. Dit project richt zich op het verbeteren van communicatie tussen mensen op afstand van elkaar.

Tot slot levert Polycom de eerste cloudgebaseerde videosamenwerkingsdienst voor Office 365-klanten in de eerste helft van 2017. Deze dienst gaat worden gehost in de Microsoft Cloud. Door deze dienst moet het voor Office 365-klanten ook makkelijker zijn om bij een overstap naar de cloud hun oplossingen van Polycom, Microsoft en Cisco met elkaar te integreren. 

Skype for Business Community

Polycom en Microsoft werken al samen binnen de Skype for Business Community. Deze groep partners werkt samen om zakelijke communicatie te verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-11T11:57:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.