UC-partners Microsoft verrijken Skype for Business

Skype for Business-leverancier StartReady en CC4Skype, ontwikkelaar van customer care software, zijn een samenwerking aangegaan op gebied van universal communications (uc). De bedrijven voegen extra functionaliteiten toe aan Microsofts uc-oplossing Skype for Business. Deze functionaliteiten, zoals automatische oproepverdeling en gespreksopname zijn gericht op klantenzorg (customer care).

StartReady uit Uithoorn implementeert de uc-oplossing Skype for Business van Microsoft bij bedrijven. CC4Skype uit Vianen levert extra customer care-oplossingen voor de uc-oplossing.

Via de strategische samenwerking voegen de bedrijven extra functionaliteiten toe aan Skype for Business. Denk aan automatische oproepverdeling, gespreksopnamen, voice routing en rapportage. Deze functionaliteiten zijn volgens Anne-Meine Gramsma, cco van CC4Skype, onmisbaar voor medewerkers en afdelingen met veel intern en extern klantcontact.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-02T08:44:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.