Universeel karakter UC roept vragen op

Computable-seminar Universal Communications druk bezocht

e-mail

Is universal communications wel zo universeel als het pretendeert te zijn. Wat zijn de voordelen van deze technologie en hoe zorg je ervoor dat medewerkers er optimaal gebruik van maken. Op het Computable seminar Universal Communications probeerden zes partijen antwoord op deze vraag te geven

Voor wie alles over universal communications wil weten, of aan het onderzoeken is hoe deze universele manier van communiceren ingezet kan worden bij zijn of haar bedrijf, was gisteren bij het Computable seminar Universal Communications aan het goede adres. Veel belangstellenden zochten een plaatsje in het Auditorium van het Utrechtse Media Plaza om zich onder te dompelen in deze technologie.

Dagvoorzitter en in het dagelijks leven freelance Computable-redacteur Pim van de Beek leidde de dag in goede banen. Verschillende sprekers van uiteenlopende bedrijven als Aesics, Microsoft, Interoute, Akzo Nobel, CC4Skype en Startready/KPN lieten hun licht schijnen op deze nieuwe technologie.

Met succes, want alle bezoekers bleven tot het einde geboeid luisteren en ook de netwerkborrel leidde tot veel, hopelijk vruchtbare, nieuwe contacten. Een uitgebreid verslag vindt u hier

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-28T11:57:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.