Triple P verzorgt UC-oplossing ZGV

Dik van Starkenburg, ceo van ZGV (links) en Triple P-ceo Fezi Khaleghi Yazdi.

Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) heeft ict-dienstverlener Triple P uit Nieuwegein geselecteerd voor het vernieuwen, beheren en onderhouden van de communicatie-omgeving. De aangeboden oplossing is geschikt voor circa 2700 gebruikers en bestaat uit vaste ip- en draadloze Wi-Fi-toestellen met zorgalarmering en persoonsbeveiliging. De opdracht heeft een waarde van circa een miljoen euro en een minimale looptijd van vijf jaar.

Als onderdeel van de oplossing wordt ook een aantal koppelingen gerealiseerd: integratie met het verpleeg-oproepsysteem, koppelingen met patiëntentelefonie, persoonsbeveiliging op basis van locatiebepaling en een espa-koppeling met de brandmeldinstallatie. Triple P is vanaf 2000 partner van ZGV op het gebied van het vaste en draadloze netwerk. Met de toevoeging van unified communications ontstaat er nu één geïntegreerd geheel voor de totale communicatie-omgeving.

ZGV in Ede is een ziekenhuis in een verzorgingsgebied van ruim 260.000 inwoners. Er werken 168 medisch specialisten, ruim 2600 medewerkers en vierhonderd vrijwilligers.

Triple P ontwerpt, bouwt, levert en beheert it-oplossingen voor bedrijven. De onderneming werkt samen met leveranciers als Cisco, VMware, HP, Microsoft, Mitel en Citrix. Het bedrijf is opgericht in 1989. 

Zorg & ICT 2017 / De patiënt als partner

Zorginstellingen moeten steeds meer vanuit de behoefte van de patiënt gaan denken. Met alle gevolgen van dien. Van sociale innovatie tot bedrijfsvoering en IT. Op de vakbeurs Zorg & ICT 2017 staat dit jaar  het thema ’De patiënt als partner’ centraal. Laat u zich ook inspireren van 14 t/m 16 maart 2017? Zet Zorg & ICT 2017 in uw agenda. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.zorg-en-ict-nl. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T15:52:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.