Managed hosting door True

Damovo koopt Zwitsers Vodanet voor EU-expansie

 

Europa samenwerking

Unified communications (uc)-leverancier Damovo neemt de Zwitserse Voice & Data Network AG (Vodanet) over. Dat bedrijf levert voice- en datadiensten, onder meer van de Amerikaanse telecommunicatieleverancier Avaya. Met de overname wil Damovo haar positie in Europa verstevigen. De partijen maken geen overnamebedrag bekend.

Damovo hanteert een buy and build-strategie om ‘een toonaangevende uc-provider in Europa’ te worden. Zo nam het in 2016 het al het Duitse Netfarmers over, specialist op het gebied van uc, beveiliging en netwerken.

Nu koopt Damovo het Zwitserse Vodanet. Dat bedrijf biedt het volledige Avaya-portfolio. Damovo claimt met de overname haar aanwezigheid op de Zwitserse markt te verdrievoudigen. Het wil vanuit deze regio ook uitbreiden naar de Oostenrijkse markt. Daarnaast krijgt het toegang tot meer mogelijkheden tot Avaya-ondersteuning in heel Europa.

Damovo is actief in 120 landen en heeft haar hoofdvestiging in het Schotse Glasgow. Daarnaast beschikt het over regionale kantoren, waaronder in België (Sint-Stevens Woluwe) en Nederland (Utrecht). 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6033175). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×