IT-ondernemer Schermer koopt SBC Solutions

Dit artikel delen:

Oprichter Michel Fidder verkoopt SBC Solutions aan it-ondernemer Abram Schermer. Fidder en Schermer werkten sinds augustus 2015 samen bij deze Rotterdamse virtualisatiespecialist. SBC Solutions komt als zelfstandig bedrijf naast andere ondernemingen van Schermer te staan.

SBC Solutions werd in 2008 opgericht en kwam eind 2013 volledig in handen van medeoprichter Michel Fidder. Het bedrijf richt zich op advisering en detachering rondom het thema virtualisatie en 'application delivery' en is thuis in Citrix-, VMware- en Microsoft-oplossingen.

Eind 2016 investeerde Schermer samen met investeringsmaatschappij Holland Venture in it-dienstverlener Avensus (Almere/Delft). Hij verkocht in 2010 zijn bedrijf Qwise aan Vision IT Group. Sinds 2015 werkt Schermer als zelfstandig investeerder en ondernemer. Andere it-bedrijven waar Schermer bij betrokken is, zijn Salomon en de startups Tien en Infralead. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T16:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.