Nederlands Mtel in handen van Evolve IP

Clouddienstverlener Evolve IP neemt de Nederlandse cloudcommunicatieprovider Mtel over. Hiermee krijgt het Amerikaanse bedrijf toegang tot Europese klanten, werknemers, partners en lokale datacenters van Mtel, met als doel de positie in Europa te verstevigen.

Mtel is opgericht in 1999 en levert cloud-communicatieoplossingen zoals contactcenters, ip-telefoonsystemen en oplossingen voor zakelijke samenwerking. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en beschikt over Nederlandse en Duitse klanten. Voor die internationale klanten beschikt het over een hoofdkantoor in Gronau en een verkoopkantoor in Leipzig.

Via de overname komt het personeel (technische medewerkers en developers), de lokale datacenters, de partners en het klantenbestand in handen van Evolve IP. Het Amerikaanse bedrijf ziet de overname als een kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, zijn positie in Europa te verstevigen en de wereldwijde klanten beter te bedienen.

Evolve IP levert cloudoplossingen aan vijftienhonderd klanten. Het richt zich op de gezondheidszorg, financiële sector, diergeneeskunde, juridische sector, verzekeringssector, bouw, technologiesector, reisbranche en detailhandel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-02T09:42:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.