Managed hosting door True

BTC gaat met hulp van Main op overnamejacht

BTC, een van de grotere wederverkopers van telecom en ict-oplossingen in Nederland, krijgt financiële steun van Main Mezzanine Capital. Met het extra kapitaal wil het bedrijf uit Amstelveen zijn verdere groei financieren. BTC wil onder andere meer medewerkers aantrekken alsook het producten- en dienstenportfolio uitbreiden middels overnames.

BTC is in 2000 opgericht door Ronald Horn en Dick Houtsma en houdt kantoor in Amstelveen. Er werken bij het bedrijf ruim zeventig man. Het bedrijf levert telecom- en ict-oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering.

Voor de verdere groei zocht BTC financiering. Met hulp van het adviesbureau Marktlink Fusies en Overnames is de reseller in zee gegaan met Main Mezzanine Capital, onderdeel van investeringsmaatschappij Main Capital Partners. Deze financier verstrekt achtergestelde leningen (mezzanine-financiering) aan bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-19T10:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.