Quinfox komt in handen van Claranet

Claranet focust op accountancy en gezondheidszorg

MBO handen samenwerking overname

Ict-dienstverlener Claranet neemt Quinfox over. Dat bedrijf uit Den Bosch levert online werkplekken aan accountancykantoren, zorginstellingen en dienstverleners. Via de overname wil Claranet zijn dienstverlening richten op deze sectoren in Nederland.

Quinfox, opgericht in 1998 door Huub van den Bosch en Geert Mossink, levert online werkomgevingen voor organisaties met veertig tot duizend werkplekken. De twintig medewerkers bedienen klanten zoals het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Schipper Accountants en Belastingadviseurs, De Swinhove Groep en Veenman.

Via de overname wordt het bedrijf uit Den Bosch onderdeel van de Claranet Group. Hiermee verwacht medeoprichter Geert Mossink, die aangesteld wordt als service director groei voor de organisatie. De bestaande operatie van Quinfox blijft de komende periode in tact.

Claranet verzorgt maatwerk it-oplossingen voor organisaties waarbij de continuïteit van processen afhankelijk is van it. Het bedrijf heeft in Nederland zo’n 125 medewerkers in dienst. Zij realiseren een omzet van zo’n twintig miljoen euro. Met de aankoop van Quinfox wil de it-dienstverlener zich focussen op accountancybedrijven en gezondheidszorg.

Claranet, opgericht in 1996, heeft 24 kantoren verspreid over acht landen. Het beschikt over 43 datacenters en een eigen internationaal netwerk. De organisatie heeft ruim tweeduizend medewerkers in dienst en realiseert een omzet van 360 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-23T11:34:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.