T-Systems doet de grootste SAP cloud-migratie in Azië

Dit artikel delen:

Over een periode van negen maanden heeft T-Systems een grote SAP-migratie in Azië volbracht. Voor Zuellig Pharma zijn tienduizend gebruikers uit een gecentraliseerde SAP-omgeving gemigreerd naar Microsoft Azure. De benodigde hardwarecapaciteit met bijbehorende dienstverlening is verhuisd van de VS naar Singapore.

Door de nieuwe self services-aanpak zijn duizenden gebruikers nu in staat zelf systemen en applicaties toe te voegen aan de cloudomgeving van Microsoft Azure. Zo kunnen nieuwe of aangepaste SAP-systemen binnen een half uur operationeel zijn. Het platform voorziet in veertig terabytes aan SAP Hana-opslagcapaciteit. Verder kunnen gebruikers een firewall-upgrade ontvangen of kiezen voor meer netwerkcapaciteit van een tot tien gigabyte. De beschikbaarheid van data is naar eigen zeggen verzekerd door een Suse high availability clustering-systeem. Dit zorgt voor automatische en realtime disaster recovery van zowel data als applicaties in Azure.

‘Dit is een mijlpaal in ons digitale transformatieproces’, zegt Maikel Kuijpers, cio van Zuellig Pharma. ‘We blijven investeren in de meest vooraanstaande technologie die ons helpt bij het bieden van de beste diensten in de zorgsector.’ Zuellig bedient meer dan 350.000 medische locaties in dertien landen met meer dan tienduizend medewerkers. Het bedrijf is goed voor een jaaromzet van twaalf miljard dollar en meer dan duizend klanten, inclusief de tien grootste farmaceutische bedrijven ter wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-14T11:03:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.