CAD & Company Group lijft Bricsys Nederland in

Cad-specialist voor bouw en industrie gaat verder als BlueAi

bouwmedewerkers

De CAD & Company Group neemt Bricsys Nederland uit Weert over om zijn productportfolio voor de bouw en installatie, civiele techniek en industrie te verbreden. Bricsys Nederland is distributeur en leverancier van een aantal cad (computer aided design)-applicaties voor deze markten. Het bedrijf gaat verder onder de naam BlueAi, als een zelfstandig opererende werkmaatschappij van de CAD & Company Group.

Bricsys is vooral bekend om de producten BricsCAD, BricsCAD BIM, Bricsys 24/7 en BricsCAD mechanical. 'Met de overname van Bricsys Nederland investeren wij in een uitbreiding van het portfolio waar steeds meer klanten behoefte aan hebben', zegt Rob Oud, eigenaar van de CAD & Company Group in het persbericht. 'Aannemers, installateurs, ingenieursbureaus en opdrachtgevers gebruiken in toenemende mate meerdere CAD-applicaties, omdat ze kritischer kijken naar de toegevoegde waarde en kosten voor alle benodigde software. BricsCAD en daaraan gerelateerde applicaties bieden een aantrekkelijke prestatie-/prijsverhouding en ondersteuning van het veelgebruikte DWG-bestandsformaat.'

Paul de Bruin en Jack Duijf, oprichters en eigenaren van Bricsys Nederland, verwachten onder de vlag van de CAD & Company Group sneller te kunnen groeien en te kunnen profiteren van de expertise en de klantenkring van de andere onderdelen. CAD & Company Group uit Wormerveer is de holding en investeringsmaatschappij die eigenaar is van de bedrijven CAD & Company, CADkoop, CheapCAD Belgium, Ampersand Software en Professional Services. Zij leveren met name software van Autodesk en Microsoft in de bouw en industrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-14T09:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.