Microsoft steekt Office 365 in nieuw jasje

Microsoft heeft een aantal vernieuwingen aangekondigd voor zijn Office 365-suite. De meeste verbeteringen richten zich vooral op professionele gebruikers, zegt het bedrijf.

Jared Spataro, corporate vice president Microsoft 365, doet de vernieuwingen uit de doeken in een blog van Microsoft. Zo is nu Windows Virtual Desktop in public preview gegaan om een gevirtualiseerde Microsoft 365-ervaring tussen apparaten te bieden.

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) biedt nu ondersteuning voor macOS, waarbij Microsoft 365 geavanceerde endpoint-beveiliging wordt uitgebreid op verschillende platforms. Een nieuwe bedreiging- en kwetsbaarheidsbeheerfunctie in Microsoft Defender Advanced Threat Protection zal dan weer helpen bij het detecteren, beoordelen en prioriteren van bedreigingen tussen endpoints.

Office 365 ProPlus zal nu ook de Teams-app bevatten, waardoor een groepen kunnen samenwerken en Microsoft verkort de tijd die nodig is om Windows 10 updates toe te passen. Dat moet het eenvoudiger maken om Windows 10 te implementeren en te onderhouden.

Intune

Er zijn ten slotte ook nieuwe mogelijkheden in Configuration Manager en Intune, die bieden nieuwe inzichten en implementatieopties en maken het voor klanten gemakkelijker om hun apparaten op verschillende platforms te beheren. Daarnaast is Microsoft 365 Admin Center is nu algemeen beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-22T10:17:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.