Ontwikkelaar Co & Co en webbureau W3S fuseren

Samengaan

Softwareontwikkelaar Co & Co Solutions fuseert met internetbureau W3S. De Rotterdamse bedrijven willen gezamenlijk met ruim vijftig man klanten bedienen aan zowel de frontend als de backend van hun organisatie. De twee merknamen blijven voorlopig bestaan.

De gesprekken tussen W3S en Co & Co zijn medio 2018 van start gegaan. Bij beide bedrijven bleken klanten zowel aan de frontend als de backend extra eisen te stellen. Onder meer op het gebied van responsive en gebruikerservaring, dataveiligheid en de architectuur van online platformen en applicaties om interne processen te verbeteren. Door samen te gaan verwachten beide bedrijven van elkaars expertise te kunnen profiteren en klanten breder te kunnen bedienen.

Voor W3S ligt het zwaartepunt op ux en frontend, bij Co & Co voornamelijk op backend. Beide bedrijven ontwikkelen op basis van .NET-technologie. Ook spelen de Rotterdamse roots een rol bij de beslissing om samen verder te gaan. Voorts verwacht het tweetal dat het door de bundeling van krachten aantrekkelijker wordt om arbeidskrachten binnen te halen.

W3S is inmiddels ingetrokken bij Co & Co aan de Goudsesingel in Rotterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-05T15:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.