Eén naam voor Embrace, Umbrella, Qvision en Malengo

Softwarebedrijf heet voortaan Embrace - The Human Cloud

Naamswijziging

De zusterbedrijven Malengo, Embrace, Umbrella en Qvision, met respectievelijk vestigingen in Groningen, Sneek, Zeist en Best, leveren software voor digitale communicatie en dienstverlening. Ze gaan voortaan verder onder een nieuwe naam: Embrace - The Human Cloud.

De afgelopen jaren smolten verschillende organisaties samen tot Malengo, een softwarebedrijf met twee producten: Embrace (intranetsoftware) en Umbrella (een frontoffice-oplossing voor woningcorporaties). Recent werd daar met de overname van Qvision een derde product aan toegevoegd, gericht op woonruimteverdeling. Vanaf nu gaat het bedrijf met deze drie producten verder onder de nieuwe naam Embrace - The Human Cloud.

De grote hoeveelheid bedrijfs- en productnamen die de afgelopen decennia de revue passeerde, kwam de helderheid van de dienstverlening niet altijd ten goede. Eenduidigheid was daarom een belangrijk streven. Daarnaast merkte Embrace dat zijn producten op steeds meer plekken gezamenlijk werden gebruikt. Dit zorgt voor grotere mogelijkheden, zowel voor de gebruikers als de ontwikkelaars, aldus het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-01T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.