Talmundo komt in handen van HR Nordic Group

Overname

Talmundo, leverancier van onboarding-oplossingen, komt in handen van de Zweedse HR Nordic Group. Hiermee wil Talmundo internationaal groeien en zijn productaanbod uitbreiden. De hr-specialist blijft onafhankelijk opereren vanuit zijn vestigingen in Schiphol-Rijk en Antwerpen.

Talmundo is in 2012 opgericht door de Belg Stijn De Groef. Het levert een hr-oplossing om de pre-boarding en onboarding-ervaring van nieuwe medewerkers te verbeteren. De organisatie zegt ruim honderdvijftig klanten in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk te bedienen, waaronder ABN Amro, Brussels Airlines en Engie.

Via de overname door HR Nordic Group wil Talmundo uitbreiden naar de DACH-regio (de Duitstalige landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Daarnaast investeert de organisatie in zijn productontwikkeling. Zo wil het nieuwe features toevoegen, zoals data-analyses of een onboarding-chatbot gebaseerd op kunstmatige intelligentie (ai). Tot slot moet de overname Talmundo helpen om zijn financiële positie te versterken.

Stijn De Groef, oprichter en algemeen directeur van Talmundo, heeft als onderdeel van de overname een ‘significant bedrag’ geïnvesteerd in de HR Nordic group. Hij blijft actief als directeur van het bedrijf en neemt een plek in het managementteam van de HR Nordic group.

HR Nordic Group heeft voor Talmundo drie andere bedrijven op het gebied van personeelszaken (human resources, hr) overgenomen. Het gaat om HR Manager, Webcruiter en ReachMee.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-10T11:01:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.