Digitaal agentschap Dept koopt Duits Leroi Consulting

deal handen schudden overeenkomst contract

Het Amsterdamse webagentschap Dept heeft Leroi Consulting overgenomen. Dit in Berlijn gevestigde internetadviesbureau is gespecialiseerd in data-analyses. Met de overname versterkt Dept niet alleen zijn eigen expertise op het terrein van data-analyses, maar vergroot het ook zijn aanwezigheid in de Duitse markt.

Aansprekende klanten van Leroi zijn N26, Zalando, Daimler, Deichmann en Google. Het bureau is in 2014 opgericht en telt dertig man.

Met Leroi voegt Dept extra data-analyse-consulting en -implementatiekennis toe aan het portfolio om klanten te helpen met hun digitale strategie. 'Het managen en beheren van steeds grotere hoeveelheden data en het creëren van hyper-gepersonaliseerde ervaringen, is daar een belangrijk onderdeel van', aldus Dept.

Ambitie

Daarnaast past de acquisitie bij de ambitie om wereldwijd te groeien. Eerder dit jaar pleegde Dept zijn eerste Amerikaanse overname (Rocket Insights) na eerst een aantal Europese internetbureaus te hebben overgenomen. Inmiddels werken er ruim 1.500 mensen bij het bedrijf dat in 2016 door het Amsterdamse internetagentschap als een soort internationaal netwerk is opgericht. Investeerder Waterland ondersteunt de expansieplannen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-28T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.