Enreach neemt Masvoz uit Barcelona over

Enreach, de leverancier van unified communications (uc) uit Almere, heeft Masvoz uit Barcelona overgenomen. Daarmee betreedt het bedrijf de Spaanse it- en telecommunicatiemarkt. Masvoz levert zakelijke cloudcommunicatiesystemen en werkt voor zo'n 1500 klanten. Het blijft onder eigen naam opereren op de Spaanse markt.

Enreach, voorheen Within Reach, wil een pan-Europese speler worden op de uc- en telecommunicatiemarkt. Afgelopen september nam het al het Britse Network Telecom over. Enreach is het moederbedrijf van onder meer het Nederlandse Voiceworks en Eazit en wordt in de overnamestrategie gesteund door participatiemaatschappij Waterland.

Volgens algemeen directeur Stijn Nijhuis van Enreach is Spanje een snelgroeiende uc-markt in Europa. Naast de groeikansen die er voor liggen door Masvoz samen te voegen met het bredere productportfolio van Enreach haalt het bedrijf uit Almere een cloudgebaseerde contactcenter-oplossing in huis. Daarin is Masvoz gespecialiseerd.

Het Spaanse bedrijf heeft een productportfolio met onder andere een cloudcontactcenter, cloud-PBX, telefonie, interactive voice response en api's. Masvoz verkoopt deze oplossingen op abonnementenbasis (een as-a-service-model).

De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Spaanse toezichthouder en zal naar verwachting tegen het einde van dit jaar worden afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-26T09:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.