Videobutler in dienst van Wortell

Butler

Wortell maakt bekend dat het dienstverlener Videobutler inlijft. Met de acquisitie neemt de Microsoft-partner (Microsoft 365 en Microsoft Azure) uit Lijnden een partij in de gelederen op die thuis is in digitale-vergaderingsdiensten als boardroom- en meetingroom-as-a-service.

Videobutler is in 2007 opgericht door Remko Brilman met het idee bedrijven te helpen bij het opzetten van video-vergaderingen en zo samenwerken op afstand te faciliteren. Inmiddels is het bedrijf jaarlijks goed voor meer dan 21.000 van dergelijke bijeenkomsten.

Wortell op zijn beurt heeft ruim 1,6 miljoen werknemers gemigreerd naar Office 365, waar zij de mogelijkheid hebben met Microsoft Teams digitaal te vergaderen. ‘De overname van Videobutler past daardoor perfect binnen de groeistrategie van Wortell’, legt Danny Burlage uit. De algemeen directeur van Wortell meent dat zijn bedrijf al die Office 365-gebruikers nu een complete ervaring aan kan bieden in Microsoft Teams. De video- en telefoniediensten sluiten bovendien goed aan op de modern workplace-propositie van Wortell. De bestaande outsourcing-, apps & infra-, data & ai- én securityactiviteiten completeren het Wortell-portfolio.

Fysieke beperking

Videobutler is een 'social enterprise' en biedt werk aan mensen die vanwege een fysieke beperking moeilijk buitenshuis werk kunnen vinden. Daarnaast zorgt Videobutler met zijn dienstverlening dat klanten minder hoeven te reizen, en aldus is er sprake van een reductie van de CO2-uitstoot.

Videobutler zal het eerste bedrijf zijn van de nieuwe dochter Wortell Intelligent Communications en komt onder leiding te staan van de genoemde Brilman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-03T16:58:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.