Gartner/Capterra starten advieshub veilig samenwerken

Hulp

Nu veel mensen van huis uit werken, is er behoefte aan kennis en vaardigheden over hoe je dat met elkaar doet. Analistengroep Gartner en zijn softwareadvies-onderneming Capterra hebben gezamenlijk een hub ingericht met advies over veilig samenwerken.

Op de website van Capterra is een blog geschreven met verwijzingen naar gratis te downloaden software voor digitaal samenwerken, tips om een noodplan op te stellen om de pandemie het hoofd te bieden, opensourcesoftware voor videocommunicatie, een artikel over hoe je je moet beveiligen tegen criminelen die het coronavirus aangrijpen om gegevens te stelen, en advies hoe je personeel betrokken houdt bij de onderneming in tijden van verplicht op afstand samenwerken. Ook is er een verwijzing naar de tien beste opensourcesoftware-projectmanagement tools.

De twee bedrijven bieden de informatie aan om vooral middelgrote en kleine bedrijven te helpen op een veilige manier door te gaan met de bedrijfsvoering gedurende de coronacrisis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-30T14:03:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.