Mkb-overname: Hallo koopt Digisource

Ict-dienstverlener Hallo uit Alkmaar heeft Digisource overgenomen. Bij deze branchegenoot uit Barendrecht werken zeventien man. Digisource bedient ruim vierhonderd klanten met remote-beheer, cloud en telefonie.

Hallo is een werkplekspecialist waar circa honderd man werken. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar zijn er regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Het bedrijf richt zich met zijn ict-diensten op het midden- en kleinbedrijf.

Met de inlijving van Digisource krijgt Hallo toegang tot de regio Rotterdam. Het Barendrechtse bedrijf bedient met name het mkb, met het zwaartepunt in groothandel, bouw, cultuur, onderwijs, transport en zorg. Het bedrijf is al jarenlang een Microsoft-partner.

Tegelijkertijd met de overname draagt oprichter Peter van Lent de dagelijkse leiding van het Digisource-team over aan zijn zoon Remco van Lent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-24T09:22:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.