Quadrum Capital stapt in CSN Groep

bouwstenen overheid

It-dienstverlener CSN Groep uit Leusden heeft Quadrum Capital uit Almelo als een investeerder en medeaandeelhouder gestrikt. De groep, die digitale werkplekken faciliteert aan de bouwsector en maakindustrie, wil een volgende stap in de groeistrategie zetten.

CSN Groep, opgericht in 1991, heeft zo’n honderd medewerkers in dienst, verspreid over vier vestigingen. De organisatie bedient zo’n 1500 klanten in de bouw- en installatiesector en de maakindustrie en is thuis in digitale werkplekken, it-beveiliging en hybride it-omgevingen. Daarbij zet de groep sterk in building information modeling (bim) en computer aided design (cad).

Met de investering van Quadrum Capital wil Mathijs Bakker, ceo van CSN Groep, de groeistrategie van het bedrijf versnellen. Zo wil het enerzijds de marktpositie als managed service provider autonoom uitbouwen. Anderzijds kan de directeur terugvallen op de expertise en slagkracht van andere it-specialisten. Dit stelt de organisatie in staat om snel te schakelen om zo de meest complexe klantvragen op te lossen.

Quadrum Capital investeert in it-bedrijven ‘die klanten helpen bij hun digitale reis’. Naast CSN Groep zitten ook cloud-expert Fundaments, it-dienstverlener Exite ICT en cybersecurityspecialist DataExpert in het portfolio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Digital Workplace

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-29T10:39:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.