Detron-tak gaat zelfstandig verder als Bluetron

splitsing

It-dienstverlener Detron stoot de tak Lifecycle Services af. Vanaf 1 januari gaat het dochterbedrijf onafhankelijk verder onder de naam Bluetron. De organisatie staat onder leiding van algemeen directeur Anthony Droppert. Beide partijen menen op deze manier hun groeiambities beter te verwezenlijken.

Bluetron is vanaf volgend jaar geen onderdeel meer van Detron ICT Groep, maar het bedrijf blijft nog wel actief vanuit Detrons kantoor in Veenendaal. De ruim twintig medewerkers van de bedrijfstak gaan over naar het nieuwe bedrijf. Zij blijven het huidige klantenbestand bedienen, waaronder ASML en IBM.

Detron vindt de verzelfstandiging van de tak Lifecycle Services een logische stap. ‘Detron heeft zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van de digitale werkplek. De activiteiten van Bluetron dreigden daardoor te weinig aandacht te krijgen. Door de verzelfstandiging, waarmee begin dit jaar is begonnen, wordt dit voorkomen’, aldus algemeen directeur Tom Tank.

Anthony Droppert gaat Bluetron leiden. Hij stelt dat, nu het bedrijf zelfstandig verder gaat, er meer focus is aan te brengen op de kernactiviteiten van het bedrijf en dat deze zijn door te ontwikkelen. Begin volgend jaar komt een eigen website en worden er activiteiten ontplooid om de nieuwe naam en identiteit te introduceren.

Detron uit Veenendaal is een it-dienstverlener voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening. Het levert werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en (unified) communication-oplossingen. Daarnaast levert het detacheringsactiviteiten. De organisatie heeft ruim vierhonderd medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-18T09:15:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.