Outsmart versterkt veldwerkportfolio met Topforms

Contract ondertekenen

De Nieuwegeinse veldwerksoftwareontwikkelaar Outsmart International neemt branchegenoot Topforms over. Met de overname van dit bedrijf uit Houten vergroot Outsmart zijn afzetmarkt en haalt het een specialisme in huis op het gebied van digitalisering van formulieren.

Outsmart is sinds 2012 een aanbieder van software voor digitale werkbonnen (de Werkbon-app). Het Nederlandse bedrijf zetelt in Nieuwegein. Topform levert tools voor het digitaliseren van werkformulieren in de cloud.

De overname zorgt voor een steviger positie van Outsmart als leverancier van veldwerksoftware en biedt de klanten van Topforms meer mogelijkheden bij het digitaliseren van hun binnen- en buitendienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-05T15:02:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.