Tiende overname Techone binnen half jaar: Scaldis

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft Scaldis ICT & Telecom uit Venlo overgenomen. Voor de snelgroeiende it-specialist uit Rotterdam is het alweer de tiende acquisitie in minder dan een half jaar. Onder meer Protagonist, Hosted en Digihero werden opgeslokt.

Met steun van investeringsmaatschappij Nedvest draait de overnamemachine bij Techone op volle toeren. Doel is snel een leidende Nederlandse onderneming in de sectoren it-infrastructuur, telefonie en beveiliging te worden.
 
Scaldis is een onafhankelijke telecomprovider in Noord-Limburg. Het bedrijf bedient de bovenkant van het mkb. De diensten bestaan onder andere uit voip-telefonie, mobiele telefonie, connectiviteit, netwerk en advies. Het Scaldis-team blijft geheel gehandhaafd.

Eigenaar Jan Willem Kurstjens over de verkoop van Scaldis aan Techone: 'Voor mij is het na twintig jaar het juiste moment om Scaldis te verkopen. De huidige samenstelling van medewerkers, naam en identiteit blijft onveranderd, waardoor de samenwerking met partners en klanten gewaarborgd blijft. Een aantal voorwaarden die voor mij persoonlijk erg belangrijk zijn bij een overname.' Techone biedt ondersteuning op het gebied van techniek, organisatie en financiën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-13T21:02:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.