Enreach neemt Benemen uit Finland over

Scandinavië

Enreach, leverancier van samenwerkingstechnologie en telecomdiensten, neemt Benemen over. Deze Finse mobile virtual network operator (mvno) levert cloudgebaseerde communicatieoplossingen aan klanten in Finland, Zweden en Polen. Via de overname betreedt Enreach het hogere middensegment en de groot zakelijke markt in Scandinavië.

Benemen, opgericht in 2007, levert cloudgebaseerde communicatieoplossingen aan klanten in Scandinavië, waaronder Finnair, Volvo en Staples. De organisatie beschikt over een hoofdkantoor in Helsinki en locaties in Zweden en Denemarken. Er zijn zeventig medewerkers in dienst. De organisatie blijft na de overname door Enreach zelfstandig opereren. Algemeen directeur Matti Heikkonen treedt toe tot de raad van bestuur van Enreach. Hij moet nieuwe groei-initiatieven in de regio stimuleren.

Enreach is het moederbedrijf van het Nederlandse Voiceworks, i4IP en Eazit. Dat bedrijf wil via de overname zijn porfolio op het vlak van unified communications-as-a-service (ucaas) en contact center-as-a-service (ccaas) uitbreiden. Zo biedt Benemen met integraties die direct zijn te implementeren in de systemen van Salesforce en Microsoft. Daarnaast stapt Enreach nu de Scandinavische markt op, wat weer past binnen de bedrijfsdoelstelling om geheel Europa te bedienen.

Enreach is actief in meer dan 25 landen en telt 975 medewerkers verspreid over achttien Europese kantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-17T13:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.