Pride Capital laat Zwitsers Kendox groeien

Geld groei financieel

Pride Capital Partners uit Amsterdam financiert de verdere groei van Kendox. Een niet nader bekend gemaakt bedrag is als achtergestelde lening bestemd voor de uitrol van een cloudoplossing. Het Zwitserse bedrijf richt zich met zijn documentmanagementsoftware op middelgrote klanten die hun kantoor- en administratieve processen willen digitaliseren.

Ruim negenhonderd klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gebruiken archiveringsoplossingen van Kendox. Tien procent doet dat via de cloud. Door de transitie naar de cloud maakt Kendox haar producten toegankelijker voor het midden- en kleinbedrijf.

Pride Capital financiert groeiende winstgevende bedrijven in de software en it-markt. Recent kreeg ook het Belgische Netaxis een achtergestelde lening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-03T16:07:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.