Rapid Circle doet derde overname dit jaar

Overname handen schudden

Rapid Circle, een Microsoft cloudspecialist uit Amsterdam, neemt het Australische Adopt & Embrace. Hiermee versterkt de snelgroeiende Microsoft-systemintegrator zijn positie op gebied van adoptie en verandermanagement.

Voor Rapid Circle is het de derde acquisitie dit jaar. Eerder werden branchegenoot Portiva en het eveneens Australische Insync overgenomen. Met investeerder Mentha Capital op de achtergrond wil het bedrijf van directeur Harold Punter snel expanderen. Zijn ambitie is binnen vijf tot zeven jaar uit te groeien tot een wereldwijde Microsoft-specialist. Hij wil een organisatie met meer dan honderd miljoen euro omzet en duizend medewerkers neerzetten. Met het toevoegen van Adopt & Embrace telt Rapid Circle al ruim 350 medewerkers. De kantoren staan in Amsterdam, Den Haag, Nieuwegein, Pune, Brisbane en Melbourne. 

Op cloudgebied is Microsoft nu al groter dan AWS en Google Cloud bij elkaar. Amazon is alleen bij cloudinfrastructuur marktleider. Op jaarbasis haalt Microsoft inmiddels 78 miljard dollar omzet uit de cloud, terwijl de groei versnelt. Cloudspecialisten zoals Rapid Circle kunnen in het kielzog van Microsoft een goede boterham verdienen. 

Adopt & Embrace wil geen technologie implementeren, maar richt zich op het menselijke aspect daarvan. Het bedrijf helpt klanten met het begeleiden van de veranderingen op kantoor en de transitie naar werken op afstand. Centraal staat de moderne werkplek rond Microsoft 365. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-05T09:00:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.