Xerxes Group gaat verder als OneXillium

Handen

Xerxes Group, moederbedrijf van Xtandit, DocVisie, Ricoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, gaat verder onder de naam OneXillium. Dit houdt in dat de merknamen van genoemde vier dochterbedrijven verdwijnen. Door voortaan onder één bedrijfsnaam te opereren, wil de print- en documentdienstverlener klanten in het mkb een duidelijker en completer aanbod kunnen bieden.

De naam OneXillium is een samenstelling van de woorden ‘one’, wat staat voor het helpen van klanten als één team, en ‘xillium’, afkomstig van het Latijnse woord auxilium, dat ‘hulp’ betekent. De X is dan het symbool voor verbinden: met mensen, klanten en de maatschappij.

Het bedrijf levert document- en beveiligingsoplossingen, onder meer op het gebied van Xerox (Document House, Xtandit) en Ricoh (Ricoh Document Center Midden Nederland). DocVisie is een documentbeheerspecialist.  

Het hoofdkantoor van OneXillium staat in Woerden; in Amsterdam en Maastricht zijn nevenvestigingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-13T10:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.