House of Talents lijft The Human Network in

Partners handen

Het Nederlandse hr-dienstenbedrijf The Human Network is overgenomen door zijn Belgische sectorgenoot House of Talents. House of Talents noemt het een logische stap in zijn internationale groeiambitie.

House of Talents en The Human Network focussen op knelpuntberoepen en schaarse profielen, vooral in it, maar ook in marketing, verkoop en hr. Beide ondernemingen beschikken over subdivisies die op niches focussen. House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert nu tien bedrijven. De groep houdt ongeveer tweeduizend specialisten aan het werk in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. The Human Network werd opgericht in 1995 en telt uit twintig bedrijven, waar meer dan vijfhonderd hoogopgeleide interim-professionals in uiteenlopende specialismen werkzaam zijn.

Een overnamesom is niet bekendgemaakt. House of Talents geeft wel prijs dat dankzij de overname de omzet groeit naar 180 miljoen euro dit jaar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-13T12:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.