5CS Capital Partners koopt IT creation

Investeerder 5CS Capital Partners heeft IT creation overgenomen. Het voegt deze infrastructuurdienstverlener uit Papendrecht toe aan de 'managed solutions groep' waartoe ook Databalance en SJ-Solutions behoren.

In september 2020 stapte 5CS in bij it-dienstverlener Databalance. Doel is een groep it-bedrijven samen te stellen die een sterke positie in Nederland als 'managed it solutions partner', gespecialiseerd in cloudoplossingen, innemen. In oktober 2021 volgde een nieuwe overname: SJ-Solutions, een aanbieder van het ontwerpen, implementeren en beheren van datamanagement-oplossingen. En nu is het de beurt aan IT creation, gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfskritische en innovatieve it-infrastructuren.

Voor Databalance en SJ-Solutions biedt de samenwerking met IT creation de mogelijkheid om maatwerk uit te breiden met moderne werkplekoplossingen, aangevuld met kennis van it-infrastructuren.  Bij het in 2003 opgerichte Papendrechtse bedrijf werken zo'n veertig man. Met de toevoeging van IT Creation ontstaat er een groep van circa honderd werknemers die de omzet van vijftig miljoen euro nadert. Directeur/oprichter Hans de Jongh is toegetreden tot de groepsdirectie.

Investeerder 5CS Partners uit Hilversum bouwt ook aan een andere it-groep: Microsoft-specialist Axelio. Daartoe behoren inmiddels Bend, Newminds, Pixelzebra en Xperit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-24T12:53:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.