Becis neemt boedel Disconsult over

Becis, een Amsterdamse dienstverlener op het gebied van informatiemanagement- en documentoplossingen, heeft de failliete boedel van Disconsult uit Zoetermeer overgenomen. Een tiental medewerkers van deze archiveringsdienst kan bij Becis aan de slag. Het onderdeel Disconsult Dior Opleidingen valt buiten het bankroet en gaat zelfstandig verder.

Accountmanager Vincent van Beek licht toe dat Disconsult in financiële problemen raakte door een teruglopende orderportefeuille en een overschot aan niet-declarabele medewerkers. Het bedrijf uit Zoetermeer, actief sinds 1992, was vooral actief als documentaire informatiespecialist gericht op papieren archivering, postregistratie, semistatische archiefwerkzaamheden en het in kaart brengen van de organisatieprocessen. Personeel werd op detacheringbasis bij klanten ondergebracht.

Volgens Van Beek is papieren archivering de komende jaren nog steeds een interessante handelsactiviteit. 'Bij aanbestedingen gaat het vaak om honderden meters papier. Dat moet eerst worden opgeschoond voordat er een digitaliseringslag kan worden gemaakt.' Becis neemt het klantenbestand en het overgebleven personeel van Disconsult over; het kantoor in Zoetermeer wordt opgedoekt.

Becis is van origine eveneens actief op het gebied van postregistratie en archivering. Daarna heeft het bedrijf zich verbreed tot een advies- en detacheringsbedrijf op het gebied van documentaire informatievoorziening en informatiesystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datamanagement

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-23T13:02:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.