MySolution levert HRM-software aan AB Fryslân

Dit artikel delen:

Microsoft-partner MySolution uit Houten heeft een driejarig contract gesloten met uitzender AB Fryslân & Noord-Holland. Het gaat om de levering van MySolution Flex, een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerd softwarepakket voor werving- en selectie, personeelplanning, urenregistratie en verloning. Het contract heeft een waarde van ongeveer een miljoen euro. Het is de grootste overeenkomst die de leverancier tot nu toe sloot. Zeventig medewerkers van AB gaan met de hrm-software aan de slag.

AB Fryslân & Noord-Holland gaat maandelijks ongeveer vierduizend verloningen uitvoeren met het bedrijfssoftwarepakket.

De implementatie betreft standaardsoftware voor hrm die gebaseerd is op Microsoft Dynamics Nav 2009 release 2. Het gaat om de klassieke versie en niet de rolgebaseerde versie van het erp-pakket. Directeur van MySolution Jan Beekman vertelt dat zijn bedrijf er bewust voor heeft gekozen om te wachten met de introductie van rolgebaseerde software totdat in 2012 NAV 7 op de markt komt.

De Microsoft-partner uit Houten leverde de hrm-software als aan AB Zuid & Midden-Holland en AB Job Service. Dat bedrijf werft seizoensarbeiders in Polen. AB staat voor Agrarische Bedrijfsvoering. De uitzender richt zich van oudsher op werk in de agrarische sector maar levert ook personeel in andere sectoren. De verschillende regiovestigingen van de AB-groep zijn verzelfstandigd.

Studentenuitzendbureau Susa

MySolution is in 2005 opgericht en levert standaardsoftware voor hrm. Het bedrijf heeft inmiddels 33 klanten op de lijst staan. Het gaat onder andere om studentenuitzendbureau Susa. De leverancier verwacht in 2011 een jaaromzet te behalen van 2,6 miljoen euro. Het bedrijf telt vijftien medewerkers en zoekt twee nieuwe collega's, vertelt Beekman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-01T15:17:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.