Strijd om BI Awards 2005 breekt los

Dit artikel delen:

De Business Intelligence Award is een prijs voor de 'Meest intelligente organisatie van het Jaar' en kent twee categorieën: profit en non-profit. In totaal zijn ruim tweehonderdtwintig organisaties doorgelicht op hun integratie van mens, organisatie en techniek. Uiteindelijk dongen er achtenveertig organisaties mee.

De genomineerden presenteerden gisteren hun intelligente organisatie achter gesloten deuren live voor de jury. De presentaties en filmpjes zullen over enkele dagen op de BI Award-site beschikbaar komen, waar bezoekers hun stem kunnen uitbrengen voor de publieksprijs. De genomineerden strijden op het Congres & Expo Business Intelligence, 16 maart in 't Spant te Bussum, om de eerste plaats en de bijbehorende trofee: een bronzen uil van kunstenaar Bert Denneman.

Het BI-congres heeft als thema: ‘Hoe intelligent en creatief is uw organisatie?’ en wordt voorgezeten door professor dr. René Tissen van de Universiteit Nyenrode. "Het is essentieel dat organisaties intelligenter en creatiever worden want daarin ligt de toekomst van het succes van ondernemingen", stelt de hoogleraar. Op het congres worden tweehonderd CxO’s, business managers, bi- en cpm-managers, ict-managers, beleidsmedewerkers en beslissers verwacht.

In de categorie profit zijn telecomgiganten T-Mobile en KPN Mobiel genomineerd, naast de industriële onderneming Festo. Het Kadaster, Centrale Financiën Instellingen (CFI) – onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) – en de zorginstelling ASVZ Groep ontvingen een nominatie in de categorie non-profit. "De genomineerden vielen onder andere op door hun aandacht voor het menselijk kapitaal, een klant- en prestatiegerichte cultuur en het structureel gebruik van informatie en kennis in besluitvormingsprocessen van hoog tot laag", verklaart de jury.

Meer informatie op de site www.biaward.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-24T12:18:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.