Mercury neemt producten van Vertical en Tefensoft over

Dit artikel delen:

Mercury, leverancier op het gebied van business technology optimization (bto), maakt bekend dat het itil-gebaseerde technologie en helpdesksoftware heeft overgenomen van Vertical Solutions en Tefensoft. Daarnaast wordt het ontwikkelteam van Tefensoft onderdeel van Mercury. Met de acquisities is een bedrag gemoeid van 18,5 miljoen dollar.

De acquisities zijn onderdeel van Mercury’s strategie op het gebied van it-service management (itsm). Deze strategie is erop gericht klanten te ondersteunen bij het inrichten van een end-to-end itsm-fundament dat zorgt voor de automatisering van itil-processen vanuit bedrijfsperspectief. Daarnaast wordt er op die manier een brug geslagen tussen applicatie- en it operation teams.

De overgenomen technologie levert standaard itil-gebaseerde functionaliteit voor incidentmanagement, probleemoplossing, configuratiemanagement, verandermanagement en release management. Het wordt onderdeel van Mercury’s helpdeskoplossing. Dit is een strategisch onderdeel van Mercury BTO Enterprise en de Mercury Application Change Lifecycle-oplossing. Mercury neemt eveneens de research en development-afdeling, het supportpersoneel en de faciliteiten van Tefensoft in Israël over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-06-14T10:36:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.