CFO Ed Kraaijenzank verlaat Exact

Ed Kraaijenzank, de huidige financiëel directeur van Exact Holding, legt op 1 augustus zijn functie neer. Het is de derde keer binnen twee jaar dat er bij het bedrijf een cfo vertrekt.

Reden voor het neerleggen van zijn positie is de reisafstand tussen zijn woonplaats in Friesland en het kantoor van Exact in Delft. "Als je dagelijks over de A12 en A4 moet, breekt je dat een keer op", aldus de cfo. Toen hij vorig jaar om zich heen keek naar een nieuwe baan waren Amsterdam en Utrecht eigenlijk de grens voor wat betreft reistijd. "Ik werd benaderd door Rajesh Patel en vind Exact een interessant bedrijf", verklaart Kraaijenzank waarom hij er toch voor koos om dagelijks naar Delft te reizen.

Per 1 augustus verlaat hij het bedrijf, waarna hij eerst gaat genieten van een vakantie die al gepland stond. "Daarna ga ik rondkijken naar een soortgelijke functie bij een soortgelijk bedrijf, maar dan binnen de grenzen die ik eigenlijk vorig jaar al voor mezelf had gesteld." Dichter bij huis dus.

De aankondiging van zijn vertrek kwam aan de vooravond van de presentatie van de halfjaarcijfers van Exact. "Er is nooit een goede tijd om aan te kondigen dat je weggaat", zegt Kraaijenzank. "Dit was naar mijn mening het beste moment."

Interview Ed Kraaijenzank CFO bij Exact

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-07-27T15:06:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.