Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: Atos Origin

‘Het stimuleert om voor een winnaar te werken’

Dit artikel delen:

Marianne Hewlett van Atos Origin ontving de Computable ‘Beste IT-servicesleverancier van het jaar 2006’- en ‘Beste IT-marketing/pr-campagne van het jaar 2006’-award.

Wat betekenden de awards voor u?

"We waren er erg trots op om maar liefst twee awards te winnen: ‘Beste IT services leverancier'en ‘Beste IT Marketing pr campagne'. Intern hebben we hier veel aandacht aan besteed en onze medewerkers bedankt voor hun bijdrage. Het motiveert zeker om voor een ‘winnaar' te werken."

Maakt u dit jaar weer kans?

"Liefst voor drie categorieën: ceo van het jaar, IT services leverancier van het jaar en krachtigste IT bedrijf van 2007. We hebben Atos Origin Nederland in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een bedrijf met meer dan één miljard euro omzet. Dat is zeker te danken aan de inzet van Wilbert Kieboom, onze ceo. Ik zou het erg leuk vinden als dit publiekelijk erkend en beloond zou worden door derden. Ook timmeren we aardig aan de weg wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen en dit jaar leggen we sterke nadruk op de medewerker middels een aantal creatieve interne projecten."

Wie gunt u een Award?

"Dat is moeilijk, vrijwel alle spelers zijn goed bezig en maken aanspraak op een van de prijzen. Het liefst zou ik een prijs willen geven aan de bedrijven die als consortium gezamenlijk voor een klant de beste oplossing leveren. Een voorbeeld hiervan is de ING outsourcing deal waarbij Atos Origin gezamenlijk met Accenture en Getronics diensten levert."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-03-26T13:57:00.000Z Marianne van Leeuwen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.